Э. Дикинсон. 1111. Some Wretched creature, savior

Ольга Денисова 2
1111(1867)
Возьми того, кто изнемог,
Кто смерти был бы рад,
И, милосердием твоим,
Оставь мне лишний час –
27.12.2019


1111
Some Wretched creature, savior take
Who would exult to die
And leave for thy sweet mercy's sake
Another Hour to me