Бабуся iз дiдусем

Лариса Калинина-Харламова
Колись була старенька я
За давнії часи.
Бабусею і ненькою
Варила страву всім.
Така нікчемна, без макіяжу
І непричетна до епатажу.
Та це було зі мною все
До зустрічі із дідусем.

Я на побачення іду,
Душа розкрилася.
Із бабки в жінку молоду
перетворилася.
І  компліментами із машини
Вітає щиро мене мужчина,
І  їдемо ми у кіно
Сміємось і співаємо.

Приспів:
Бабусю із дідусем
На крилах любов несе,
Сидять поруч у кіно
Їм весело і смішно.
Попкорн їдять, пепсі п'ють,
Неначе вже у раю,
Мов парубок й дівчина
І старість їм не страшна.

Нам не дають і сорока!
Така вона любов!
В твоїй руці моя рука
Я наче квітну знов.
І якщо чесно
Я вірю й досі:

Роман із весни
Прийшов у осінь.
Бо так вже долею дано
Зустрітися нам у кіно.

Приспів:
00.:06
02.06.19.