ЗАЩО ЛИ

Величка Петрова
Щастлива съм.
Защо ли…

Жива съм.
Живея.
В мъката ли страдам…
Болка ли вършея…
Коварството ме гони.
Обичта ме мами.
Подлостта на почит е върховно знаме.
В микс  премелят дните.
На Господ си играят.

Но животът
кратък
зарево е в Рая.