ПОсередина

Таисия Цыбульская
Йде жінка... середнього віку, середнього зросту,
у жінки з вагою усе теж непросто,
десь від і до, до середнього рівня... приблизно...
Жінка любить гарну білизну й вітчизну... серйозно!
Читає правильні тези і викладає в мережу фрази...
розумні, звичайно. Вирощує кактус середній у вазі -
корисно, кажуть. На доходи середні не погуляєш дуже,
та їй ресторани, по суті, байдужі.
Удома накриє стіл, в середній ціновій категорії,
там краще не рахувати зайві калорії.
Жінку навчали свекруха і мати - бути повинно усього багато!
Спідницю середньої довжини обирає жінка,
і вишиванку, звичайно, бо ж традиція, бо українка.
Зробить селфі... не айфоном, звичайно,
середнім таким телефоном.
Сяде за стіл, десь посередині,
та коле жінці щось глибоко усередині.
Вона мару відганяє молитвою,
ніколи в житті не була вередливою.
Все добре у жінки середнього віку,
має любов до середнього чоловіка,
нехай простуватий і зовсім не геній,
і щастя... як піаніст... посередній...

04.01.2020