Джин нам - джиннам!

Олег Марьин
Омограммы.

джин нам -
джиннам!

джинны! тик у джинна!
джин нытику, джин - на!

джинны! тик у джинна мордастого!
джин нытику, джин нам, ор? да с того!

джинны! тик у джинна - моралист!
джин нытику, джин нам! орал ист!

джинны! тик у джинна - мило! пай -
джин нытику, джин - нам и лопай!

джинны! тик у джинна - мило! соси
джин, нытику джин, нам, и лососи!

джин? ну
джинну!

джиннов
джин нов!

джинны, каются годами,
джин ныкают с ягодами!