Розкажи менi казку

Наталия Хорунжева
Розкажи мені казку,
Бачиш, сонце зайшло.
Заховай, наче пташку,
Під надійне крило.

Серце болісно б'ється,
Бо стихає живець.
Не вагайся, не сердься -
Зійде все нанівець.

Вже збирається осінь
Увірватися в край.
Обіймай же до млості,
Час даремно не гай.

Обіймай же, будь ласка!
Серце хоче тепла,
Щоб в душі моїй казка
Мов троянда цвіла.
24.08.19