Verbiage. From Svetlana Babetta

Елизавета Судьина
СЛОВОБЛУДИЕ ОСОБЫЙ ДАР
И ВЫ ИМ ВПОЛНЕ ВЛАДЕЕТЕ.
ЧТО? ВЕЛИК ГОНОРАР?
СИЛЬНО ПОТЕЕТЕ?

***

Verbiage is a special gift
And you comletely possess it.
What? Is honorarium big?
And are you sweating greatly?