Старий новий рiк-2020

Дмитрий Погребняк 555
Співає вітер пісні в січні
під старий рік снігом посіває
і падають сніжинки хаотично
він в білий цвіт дерева одягає...
На світлі ця крупа блищить
під променями сонця-переливається
і очі яскравим полум'ям сліпить
і ранок заспаний півдня вмивається..
А я сьогодні побажаю всім добра
хай новорічна казка починається
щедрівки слухати вже давно пора
а щастя з першой зіркою рождається...