Бумеранг

Юрий Поплавский 2
А бумеранг химерний крутить круг,
Він слідує чіткому алгоритму.
Йому все рівно ворог ти чи друг,
Він шлях не змінить свій піддавшись ритму.

Забули приказку ми всі давно
Шо як гукнеш,то так і озоветься.
Якщо ти вступиш лівою в лайно,
То права чистою не довго збережеться…

Химерно знов тасується колода карт,
Коли зЕро у джокера врядився.
То березень вдягнувся в в март
А квітень, на апрєль перетворився.

А що ж тепер чекає нас в весні?
Звичайно зелень і квіток розливи!
Хай нам співають лише солов’ї,
Хай краще солов’ї, а не - по соло вілі….