Э. Дикинсон. 1460. His Cheek is his Biographer

Ольга Денисова 2
1460 (1879)
Его щека – его хронист –
Порой горит стыдом,
Погаснет – муки позади,
Грешит спокойно он –
8.01.2020


1460
His Cheek is his Biographer –            
As long as he can blush               
Perdition is Opprobrium –               
Past that, he sins in peace –