Скажу по секрету

Наталия Вербицкая
Я зізнатись не боюся-
Я і пес мій - справжні друзі!
Та скажу вам по секрету:
- З столу цупить він котлети...
Він у мене як у друга
Потягнув одну і другу...
Ще й -Пробач!- хвостом виляє,
Бо вже третьої немає!

Тільки я пробачив пса,
З столу зникла ковбаса!
( Первоначальная версия Анатолия Гришина)