Э. Дикинсон. 181. I lost a World the other day!

Ольга Денисова 2
181 (1860)
Я потеряла мир – вчера!
Из вас он никому
Не попадался? У него
Венок из звезд на лбу.

Богач не станет и смотреть –
Но золота всего
Он для меня дороже – сэр,
Найдите мне  его!
16.01.2020


181
I lost a World – the other day!
Has Anybody found?
You’ll know it by the Row of Stars
Around its forehead bound.

A Rich man – might not notice it –
Yet – to my frugal Eye,
Of more Esteem than Ducats –
Oh find it – Sir – for me!