Чекай на мене

Елена Зигаленко
Не звикай, не звикай ти до зимньої туги,
Не притрушуй золою струм своїх сподівань.
Вже на крилах розмай мчить до злітної смуги,
Щоб між нами скінчились холоди розставань.

Ти чекай, ти чекай, я до тебе прилину!
Буде наш небокрай, шумовиння у ніг...
І нехай долі час стрімко мчить безупинно,
Та на вулиці нашій буде радісний сміх!

Не сумуй та шукай, ти шукай мене в зорях
І в рясному дощі, що тривожить твій сон.
Я на гребені хвилі у синьому морі,
У пташиному гомоні там, за вікном...

Ти звикай, ти звикай до щасливої думки,
Що любов не пішла назавжди в небуття!
Та чому в спомин твій про п'янкі поцілунки
Звідкілясь вирина гіркота каяття?..


17.01.2020 Елена Зигаленко