Я роднай мовай ганаруся

Ирина Жилач
Я роднай мовай ганаруся...
Шкада, што рэдка размаўляю.
Але край родны – Беларусь я,
Заўсёды сэрдцам адчуваю.

Да долу нiзка пакланюся
Усім продкам, ласкавай матулі.
Я – Беларус, тым ганаруся!
И гэта я хачу, каб чулі!