Евгению Каснерику

Евгений Скибский
Віншую, Яўген, з народзінамі!
Табе ўсяго 45 -
ранавата з гэтай нагоды
пра мінулае ўспамінаць.
І не час нам яшчэ кімарыць
ці ў грады саджаць гуркі –
хай наперадзе будуць мары,
піва, водка ды сябрукі :)

23.01.2020