Скакалка-считалка

Галина Поротикова
       Мин Проост

Перевела с нидерландского языка
на русский язык Галина Поротикова

В кровати лежал я считал грехи
Грехов больше тридцати
Раскаяние бодро сочинил
Приятен грех мил.               
         
            Не топай
           Я штопор
            Не зови
             Лови.

С нидерландского

       Mien Proost

Springtouwliedje

Ik lag in bed en telde mijn zonden
Ik had er zeven en dertig gevonden
Ik prevelde gauw een acte van berouw
Maar heb het toch prettig gevonden.

                In spin
               De hemel in
                Uit spuit
               De hemel uit.