Як я вас пам ятаю, шановнi моi

Геннадий Сивак
Моїм співробітникам по
Районному  обєднанню  "Сільгосптехніка",
Міста Шепетівка, присвячую

Як  я  вас пам’ятаю, шановні мої,
 Хоч  роки мов птахи пролетіли…
До   останнього  подиху всі ми , свої,
Ось,  на фото давно посивіли.

Багатьох вже немає пішли, жаль, від нас,
Дехто в інші потрапив країни,
Але  світ від надії  вважаю не згас,
Бо ми діти  землі України.


Щоб  сільське господарство   під небом цвіло,
Скрізь  високі були урожаї,
У достатках   людських    вікувало   село,
Ось над цим ми гуртом працювали.

Як я  вас пам’ятаю, шановні мої,
Добрим словом,  Господь  береже вас,
Завітаю надіюсь у рідні краї,
Там  й  зустрінемось  ми водночас.


Автор  Геннадій Сівак.
1  лютого  2020 року.