Ми прагнемо миру

Людмила Мазур
Ми прагнемо миру понад усе.
І випурхне птах  із неволі –
Мудрість на крилах за мить
                принесе
Країні для кращої долі.

Щоб українці своє майбуття
У дружній сім’ї будували,
Де б у любові зростало дитя
Й родину свою шанувало.

Щоби слов’янський народ назавжди
Про війни забув  між братами,
У злагоді жив і не знав би біди,
Й кордони шуміли б житами.

І Україна повстане з руїн.
Замовкнуть навіки гармати –
Мудрість влаштує незгодам заслін,
І мир буде скрізь панувати.