Сонети малим мiстам

Олег Кравченко 38
Чепуриться, молодіє
Древнє місто Коломия.
Хто ж ще змалечку не мріє
Побувати в Коломиї?..
Мальовниче, незабутнє,
Зустрічає вас Покуття
І з музикою, з піснями
Потоваришує з вами.

   *  *  *
В нього назва – наче  криця!
Це гетьманська є столиця.
Історичних років плин
Пам’ятає Чигирин.
   *  *  * 
Хоч улітку, хоч узимку
Гарна  станція Гребінка!..
Не забуду я ніколи
Нашу хату біля школи.
   *  *  *