ДушенкоМикола на укр. яз

Любонька
Д/ушевний твій позИв - служити в Божім війску;
У/стАвний лейт-мотив - поменьше зовні блиску.
Ш/ирокий віри спектр - всерЕдині... у серці;
Е/квівалентний центр - л ю б о в...в мільони герців...
Н/аписана життям земна нелЕгка доля;
К/атрени з почуттям римує друг мій Коля...
О/двічний в нім запал - арійська родословна;
М/істичний мадригал - поезія духовна...
Й/ого душа, мов птах, постійно в небо рветься;
К/рилатий свій розмах політне має серце.
О/бабіч всіх доріг, призначених Всевишнім,
Л/юдей чатує гріх. Де ж святість в світі грішнім?!
А/ як начистоту, то кожен добре знає
     Господню путь святУ, але... не обирає.