присвята Квасновському Василю на укр. яз

Любонька
Між народженням і смертю -
рисочка тонкА - життя.
Бог можливість дав поету
не пітИ у забуття.

В Царство відійшов Небесне
по перУ товариш наш.
Але в слові знов воскресне,
в книгах, де віршІв колаж.

Поміж небом і землею
є споруда - творчий міст.
Там - талантів галерея
велетенський має зріст.

Що залишим на папері,
те й сокира не візьмЕ!
Відчиняй в натхнення двері,
пОтім Бог дасть резюме...

Ось уже "стоЇть на правді"
наш колега дорогий.
Він творив не слави ради,
він поезією жив(!)

З нами був...та вже річниця,
як дає у Небі звіт.
А душа - крилата птиця -
шле пір'їнками привіт...

Ми Вас тАкож пам'ятаєм,
пан-добродію Василь!
Ваші твори ось читаєм -
неповторний склад і стиль...

Недаремно Ви прожили
свій земний недовгий вік!
І, напевне, заслужили -
споглядати Божий Лик.


03/02/2020/