Оспiвую малi мiста. Герца, Чернiвецька область

Олег Кравченко 38
Ти відкриєш в казку дверці
В древнім місті України,
Побувавши в славній Герці,
Що в чудовій Буковині.

Мури, вівтарі та фрески…
Сива древність гріє серце.
Дух Міхая Емінеску
Береже прадавня Герца.

© Олег КРАВЧЕНКО



Фото Артура Буковинця