Не кохайте жонатих

Валентина Тараненко
Не кохайте, ніколи жонатих,
буде серцю велика біда,
бо не радість прийдеться пізнати,
повертає все вдвічі Життя.

Не шукайте утіхи в чужому,
то велика спокуса гріха.
Не радітиме вашому дому
Богом вінчана Доля чужа.

Злине час, ви спитаєте Бога,
за що біль вам душевний послав,
коли плакала в церкві небога,
Бог утішить її призивав…

Не кохайте жонатих ніколи,
за ту помилку помста жорстка.
Відречуться на завжди ікони,
коли біль той, пізнаєш сама.