Хто красивий тим щасливий

Татиана Шубенкова
Хто красивий – тим щасливий,
Хто розумний – тим живе.
А мені дитині сірій
Зовсім з того не буде?

Наділя Господь таланти
Вдачу, вроду та красу...
Чи стомився, чи не стало
Для мене в нього часу?

Тихо й гірко сумували
Моє тіло та душа,
Але все ж таки благали
Не лишать це так Творця.

Та й почув Отець на щастя,
Дарував мені любов...
Щиру, ніжну і прекрасну,
Що підносить знов і знов.

Не втрачай і ти надії
Буде в тебе все гаразд,
Будуть здійснюватись мрії,
Тільки все у певний час.

1996 р.
* Зображення з Интернету