Наполовина?!

Борис Калинов
Почти изпита
чаша вино…
Махалото се движи
строго- равномерно.
Спомени пробягват-
филм на стара лента,
която не е кино
Всичко е преминало…
Всичко онова, което
ми се струваше
понятие безмерно.
Обичам хубавото вино!

Странник

Изображение- Интернет