Подивишся новини

Геннадий Сивак
Останні  вісті, немов останні,
Таке  прийшло життя…
Чиновники безвідповідальні,
Руйнують   майбуття.

Людей, мов підмінили,
Кому потрібні ми?
Жаль душі погрубіли,
Як у  часи чуми…

Подивишся  новини,
Одні лиш  запитання…
Без  нашої провини.
Змагання  за  сконання.

Хто більше   роздратує,
Нервовий   зрушить  стан,
Ось кожен і нудьгує,
Що  залишилось  нам?

Автор  Геннадій  Сівак.
21  лютого  2020 року.