Благословилося на свiт

Василий Дубина
Благословилося на світ
Ласкаве сонечко,
І людям шле палкий привіт
У їх віконечка.

Воно проміннячком своім
На струнах грає,
Все гомонить. Немов би грім,
Життя палає.

А в далині біжать хмарки,
В купки гуртуються,
Немов на волі козаки
Життям милуються.

Та з неба хтось всьому опріч
Хлюпнув водицею.
Замовкла річ.Упала ніч
Чорною птицею.

    22.02.2020р.  11:45.