Вагiта ним...

Людмила Дзвонок
Подобатися хочу, дуже хочу!
Бажання це й дівчаток, і жінок.
Весна іде і вечори шепочуть,
І ніженьки так просяться в танок!..

Коханий мій далеко, за морями,
Не любить, коли сльозоньки в очах...
Ось тому й розмовляю з небесами,
Щоб дух був сильний, вогник не зачах!

Бог надає і сили, і терпіння,
Довіру серцю, гарні почуття...
Та час іде до зустрічі повільно,
Спливає час - спливає і життя!

Почути б слово Божеє, пророче...
Гіркі думки від себе віджену!
Кохати хочу, бачитися хочу,
Та що подієш, час не піджену...

На все свій час, змиряюся, чекаю,
Наступний месендж милому пишу,
На відстані його так відчуваю...
Вагітна ним, його в собі ношу!
 23.02.2020.