71. Фантастическое небо... 4459

Сергей Петриков
Фантастическое небо -
это Ты в моих мечтах -
дивная богиня Геба -
мира, света* высота!

Жизнь чудесна в нашем доме,
что летает в небесах
в лучезарном круге-коне -
в наших искренних сердцах.

Небо шлёт приветы рая,
и земное в нём цветёт.
Средь пространств святого края
наше счастие поёт! (23.2.2020)


Адрес фото открывается при редактировании
https://wallpapers-fenix.eu/full/141205/215034428.jpg
__________________________ 
* Сама Иванна Вдовченко, к которой обращено это стихотворение, так определяет светлое и белое и чистое: "До красивої вишитої роботи пані Олени, я напишу декілька слів про #білий_колір__Білий колір об’єднує всі інші кольори. Саме це викликає до нього найбільшу повагу. Наші духовні центри, так звані чакри, мають кожна свій колір, та над ними усіма панує, над нашими головами, білий. Відповідно чорний знаходиться на іншому полюсі – внизу. І між цими двома полярними кольорами розміщується вся гама інших.
Ще наші предки арії, сини Світла, вишивали білим по білому.
Використання білого та певні символи вказували на їхню світлу сторону, на те, що вони були частиною Світла. Білим було все – їхній одяг, хати зовні та всередині. Це, за їхньою думкою, робило їх ближчими до Світла Отця. Таким чином і вишивка білим по білому більш сприймається духовними людьми, якими керують високі ідеали та цілі. Подібна вишивка має призначення для розглядання духовного, спокійного, медитативного... І техніки вона використовує складні, точні, які можуть сповна оцінити лише справжні поціновувачі.
__Білий колір сприяє відновленню енергетичного запасу людини. Тому житло не радять фарбувати в темні кольори.
__Білий колір відбиває інші кольори та відтінки. Якщо ви знаєте, що будете в незнайомій ситуації, компанії, ліпше за все буде одягти білий одяг, який захистить вас від чужої енергетики, відобразить негатив, що може бути направлений на вас, збереже ваш спокій та відчуття впевненості у собі. Так робили і наші предки, навколо яких було багато ризику потрапити в енергетичну пастку або ризику виснаження" (с Олена Стасівська).