Э. Дикинсон. 1285. I know Suspense - it steps so t

Ольга Денисова 2
1285 (1873)
Жуть в воздухе сгущается,
Таится за спиной –
Куда ни еду – кажется,
Она следит за мной

Из темного окошка,
Хоть – трогая коней –
Твержу я – не сегодня
Еще нужна ты ей –
11-21.02.2020


1285
I know Suspense - it steps so terse
And turns so weak away -
Besides - Suspense is neighborly
When I am riding by –

Is always at the Window
Though lately I descry
And mention to my Horses
The need is not of me –