Бузок кучерявий край хати

Екатерина Гнатенко
      Бузок кучерявий край хати
      І ружі і білий жасмін,
      І стомлені, радісні мати,
      І батько лампічить тин.

      І чисте, зелене подвір"я,
      І сад наш, і сонце вгорі,
      І пахне так скошене сіно,
      Біліють ворота нові.

      А пишні вареники мами!
      Таких я повік не зліплю...
      Все рідне! І все я, так само,
      Так міцно і ніжно люблю -


      Бузок кучерявий край хати
      І ружі , і білий жасмін,
      Але, не повернуться мати
      І батько, не витеше тин...

           2013 рік
         с.Сорокотяги.