Як сумно, Родина все менша...

Екатерина Гнатенко
     Як сумно! - Родина
     Все меншає...
     Немає Батьків і тіток,
     Але почуття не дешевшає,
     Горить ними згадок сніпок.

     Сніпок колосистий,
     Товстенький -
     Отут ось Баби,
     Тут - Діди!
     Дядьки і Тітки голосненькі
     Стоять у міцноі ГРЯДИ .

     Щось кажуть всім нам
     І сміються,
     Співають, як завше, в свята.
     І з часом - СВЯТИМИ здаються,
     Як в небі звізда золота!!!

     І з часом - рідніші, дорожчі...
     І кажуть: За руки держіть
     Наш рід в вишиваній сорочці,
     Його бережіть!
                Бережіть!!!

        18.03.2017 року
        с. Сорокотяги
           Украіна.