Настя и Мишель- друзья. укр, мова

Пётр Лавренчук
Настя відмовилась лишити свого песика Мішель в Китаї бо вони друзі
а Екзюпері писав що ми відповідаємо за того кого приборкали та одомашніли.

Ми за Вас бо ми вас одомашніли,
А природа зробила нас друзями
Стали приятелі ми назавжди-
Да і любите ви нас по-заслузі.

Ми і владу не зовсім ще приборкали,
Екзюпері правило нам для життя, та мудрий лис.
Не дамо скормить китайським собакам
Ухань,Мішель,Настя та коронавірус.

І полтавські жари відпалають,
Та присядуть за стіл :нові та колишні,
Вже нові віруси до України прилітають,-
А Мішель ,подружкуНастю, за вірність оближе.