Э. Дикинсон. 267. Did we disobey Him?

Ольга Денисова 2
267 (1861)
Не повиновались
Мы? – Но раз всего! –
Провалив заданье
Позабыть его! –
Будь он туп настолько ж,
Лучшим мы б сочли
Полюбить такого
Дурачка – а вы?
27-28.02.2020


267
Did we disobey Him?
Just one time!
Charged us to forget Him -
But we could'nt learn!
Were Himself - such a Dunce -
What would we - do?
Love the dull lad - best -
Oh, wouldn't you?