Саго ше хьалъю ший сийлен гIала

Аслан Куазо Ингушетия
Саго ше хьалъю ший сийлен гIала.
Саго ше из юха йоха а ю.
Саго ше тIабех ший сина бала.
Цу балано сагах тIолх хьаю.
Саго ше хьаву шийх веза аьла.
Цхьаволчунна-м лай шийх хилар лов.
Пурам лу сага везача Дала
Вахар оттаде шийна ма тов.

26.02.20.