Наьна мотт

Аслан Куазо Ингушетия
Лорабелаш наьна мотт –
Вай дунена кор:
Вахара зIи цо дIахотт,
Новкъост хилий, отт.

Хьалкхабалаш наьна мотт,
ДIалуш цуна ловр –
Я из халкъа эргашот*,
Коталон да довт.

Чаме белаш наьна мотт,
Хулаш цунах товр:
Даар тIехьа – мерза мутт ,
Буса – лепа бутт.

0I.03.20.

----------------
*Эргашот (инг.)- одеяние, наряд (рус.).