Со Даьхенца вах

Аслан Куазо Ингушетия
Бера хана денз-хьа, хьоасташ,
Со Даьхено хьалкхеваьв.
Иразана наькъаш доасташ,
Боча волаш лелаваьв.

Яьхай аз сай лакхаленаш,
Дукха пайдаш хьакхеллад.
Даьхена уж бочаленаш
Кхоабаш, вахар Iалашдаьд.

Деррига да – Даьхе бахьан.
Со Даьхенца барта вах.

02.03.20.