Безам... Безам... Безам...

Аслан Куазо Ингушетия
Безам… Безам… Безам…
Безам… Фуй из «безам»?:
- Сина бола бала;
- Кер лотабу ала;
- Саг тувлаву уйла…

Безам… Безам… Безам…
Безам… Фуй из «безам»?:
- Са ца дойтар вIалла;
- Сагах хьавер аьла;
-  Саг вазавер Дала…

… Из ба-кх «безам»…
Фуй из, тIаккха?...

05.03.20.