Фуй из, безам яхар?

Аслан Куазо Ингушетия
Фуй из, «безам» яхар?:
- Сина – мерза даар да;
- БIарг-са хьоаста зизилг да;
- Ца дов маьлха лирилг да…

ТIакхха а, фуй из «безам»?:
- Сина къахьа даар да;
- Дега ира кIарцхал да;
- Дуне къовла пордолг да…

…Из ба-кх из «безам» яхар…

05.03.20.