До 8 Березня

Владимир Владимирович Суховеев
Ви – наче квітки на кущі жоржини:
Чарівність й цнота зібрана в букет,
Кохані жінки, дівчини й дружини –
Сьогодні Вас чекають – на банкет!

І щоб там не казали депутати:
«Жіноче свято – це є політес!»
Ми Вас сьогодні хочемо вітати,
А інших – ми не маємо принцес!

Весна до нас в оселі завітала,
Тож пролісків у лісі – наче сніг…
Тривога вже давно в душі розтала,
Тож хай лунає в домі – лише сміх!

Чарівна жінка – це лише пів справи,
Кохана ж жінка – лагідна в душі.
Ми Вам приготували замість страви,
Від серця вже написані  вірші!

Тож, зичимо здоров’я і наснаги,
Добробуту – по повні береги,
І від кохання хай не буде спраги,
Бо щастю заздрять – лише вороги!

Ви – наче квітки на кущі жоржини:
Чарівність й цнота зібрана в букет –
Кохані жінки, дівчини й дружини,
Бо лише з Вами вийде цей банкет!