Ви сама як весна...

Горбатюк Надежда
Ви сама як весна, молода і вродлива,
І душею, й лицем як весняна пора!
Ніжна, добра і щедра, прекрасна людина,
Що із ближнім ділитись добром поспіша!

Хай Господь береже і надалі Вас, люба!
Хай сім"ю Вашу біди обходять завжди!
Хай у Божих руках Ваша доленька буде!
Я ж складатиму Богу за Вас молитвИ!

(поздоровлення-експромт гарній жінці і добрій людині Наталі Іванівні Бідненко на
8 Березня)
Дякую Богу за цю прекрасну, енергійну, добру жінку- поетесу Наталію Іванівну Бідненко, наставницю, вчителя, помічника, через яку Господь благословив на вихід в світ збірки віршів поетів Добровеличківщини.