хористам... на укр. яз

Любонька
Дружня мОя хоровА сім'я,
Вам висловлюю подяку щиру,
Що окремих наших двадцять "я",
Як одне звучить у повну силу.

В унісон злилИся голосИ:
ТенорИ, альтИ, басИ, сопрАни;
Завмирає серце від краси,
Коли Богу взносяться осанни...

З кліросу під купол й до Небес
Спів церковний кожен раз злітає,
Чудо сповіщаючи з чудес,
Що Христос у храм наш завитає.

Причастить увесь побожний люд,
Хто душею до спасіння рветься...
І пісенний молитОв салют
Кожного пронизує до сЕрця...

СльОзи у очах парафіян
Викликають чисті нотки хору.
Не дармА талант вам Богом дан -
ПідносИтись з Ним душею вгОру...

Ваша роль у церкві не малА:
Друге місце хору - в Божій службі.
Честь вам, друзі мОї і хвала,
Що Господь з'єднав нас в вірній дружбі!

Богу ми присвячуємо спів,
Величаючи у "Трисвятому"...
Вірою скріплЕний колектив
Йде до храму, начебто до дому.

ПрАва хор священника рука,
З ним на літургії - нероздільний.
Служба Богу - праця нелегкА,
Дух в церковнім гУрті - богомільний.

ДорогА родино хоровА,
Я щаслИва, - що разОм із вами,
Що в сім'ї співучий - складовА,
Славлю Бога, як Давид псалмАми.

Браття й сЕстри - ви тепер мені,
Серцю радісно у дружнім колі;
Для душІ співаються піснІ...
Дякую, що є ви в моїй долі!


26/02/2020/