Танiчцi до Дня народження на укр. яз

Любонька
Не сумуй, що з кожним Днем народження
старше ти стаєш, мудрійш проте.
То ж нехай не знає охолодження,
хай кохає серце золоте!

А душа, немов маленька ластівка,
хай сміливо рветься в Небеса...
Хай цвіте надалі, наче маківка,
внутрішня, невидима, краса...

Аура веселкового нАстрою
хай займЕться в різних кольорАх...
Тільки вір: життя буває казкою,
прилетИть й до тебе щастя птах!

Білі крИла розпростре над долею,
обігріє в люту холодінь,
щоб не гнулась на вітрах тополею,
не лякалась чорних сновідінь.

Вранці вийде сонечко з-за обрію
і настане світлий Божий день,
і розкаже вже новУ історію
у мелодіях нОвих пісЕнь...

Не втрачай надії до останнього,
з почуттям любові не борись;
не шукай в земному досконалого,
Богу, уповаючи, молись.

Він не підведЕ, не зрадить бОлісно,
вислухає сЕрця гІркий плач
і пошлЕ, що дійсно тобі кОрисно;
ти лиш ворогів за зло пробач.

Як би важко не булО, - співай,
не пускай обрАзи до артерій;
краще жде попЕреду...чекай...
Чуєш?..Щастя гупає у двері!..


18/02/2020/