ЯГ1ДКА

Григорий Божок
           ЯГІДКА
Ювілейне  вітанння невісточці  Оленці

Знову  ягідка  жадана,
Мила,  ніжна  і бажана,
Життю  вдячна,  своїй  долі,
Небу,  сонцю,  вільній  волі,
Щастям  всім  назустріч  сяє,
Любить,  пестить  і  кохає.
Хай  так  буде  скрізь  й  завжди –
Повниться  з  роси  й  води!
         12.03.  2020 р., Київ