Бува таке...

Алексей Бинкевич
     Ліні Kостенко

Бува таке: зустрілись раптом долі,
а потім розбігаються шляхи.
…Он в небесах не стрімко, а поволі
летять додому мандрівні птахи,
щоб вкотре грішний світ наш оновити –
і посміхнеться березолів день
отим яскравим і несамовитим
різноголоссям красок і пісень.

Легендо!
        Гідні діти Вас й онуки.
Із серця Мами хто емігрував?..
Цілуємо уклінно Ваші руки,
які Пан Бог натхненно цілував.
18. 03. 2020