Ирина Сердюк-Киселёва. В Томске осень

Лайма Дебесюнене
Irina Serdiuk-Kiseliova. Tomske ruduo
***
Tomske ruduo.
Bet verkti nesinori.
Telefonai tyles.
Ir tegu.
Isgyvendama baime vienatves,
As dabar jau nieko nebijau.
Vienatve – tyla ir vienisumas.
Betgi butina tai kai kada.
Gal rytoj atsiras izvalgumas?
Gal rytoj atsiras ir JISAI?
Prisiglaus, pabuciuos apkabines,
Nuo problemu nunes kuo toliau...
Tomske ruduo.
Mano mylimas berzas
I balkona lapu pribers.

Ирина Сердюк-Киселёва. В Томске осень
***
В Томске осень.
Но плакать не хочется.
Телефоны молчат.
Ну и пусть.
Пережившая страх одиночества,
Я теперь уж его не боюсь.
Одиночество – уединение.
Это необходимо порой.
Может, завтра наступит прозрение?
Может, завтра возникнет ГЕРОЙ?
Поцелует, погладит, обнимет,
Унесёт от проблем далеко…
В Томске осень.
Берёза любимая
Засыпает листвою балкон.