Зi святом!

Владимир Владимирович Суховеев
Сьогодні день – немов сіренька миша,
Й на столі їжа – майже вся пісна,
Та вірю в те, що нас зима залише,
А прийде й справді – сонячна весна!

Це свято в тебе йде без зайвих кроків,
Й бояться друзі, навіть, тиснути руки –
Твоїм близьким я зичу довгих років,
Й здоров’я міцного – на всі роки!

І хай в оселі буде щастя – повна чаша,
І пандемії не лякають, типу «COVID»,
Тож, вірю  в те, що знову доля Ваша
Знайде той шлях, де радості є повід!

Не вір, що день, немов сіренька миша,
Й на столі їжа – майже вся пісна,
Бо на душі  ще є зимова тиша,
Та в серці вже – уквітчена весна!