Юв! лейне

Алла Фликинштейн
Я з МОЛОДІСТЮ розпрощалася
Поцьомкала - і відпустила.
Вона не хотіла, пручалася,
до аргументів вдавалася,
Ще й пальцем на скроні крутила.

Уже на порозі, продовження
банкету якогось просила.
Про погляди, стан та положення,
про кворум, дебати, погодження
натхненно мені говорила...

І так вже вона розпиналася,
що я від ідей відступила:
Перезапустили свій браузер,
акаунти всі обнулила...
І ЗРІЛІСТЬ у "друзі" забила.

           А.Я

15.03.2020 Алла Флікінштейн