Стаэмо на колiна... на укр. яз

Любонька
CТАЄМО НА КОЛІНА

В "корону" - вірус, а Христа - у терня...
Чого іще надумає "майстерня"
отих "божків", що хочуть знищить людство(?),
вони ж бо здатні на любЕ паскудство(!)

На карантині - ВсеСвіт - у полоні(!),
в Великий Піст біснуються зловонні,
їм треба - в наших душах карантину,
перетворити віру на руїну.

З людей - безвольних роботів зробити,
серцЯ - на чіпи-флешки замінити,
щоб збИлася у мозкові програма,
щоб розуму не стало а ні грама.

Такими дуже лЕгко керувати,
в страхУ і у покірності тримати
і відірвати (головне!) від Бога.

Але за НИМ єдиним - ПЕРЕМОГА!

Не за горАми - Світле Воскресіння,
яке принЕсе Світові - Спасіння!
І зникне штучний вірус той злощасний
й настане День Величний і прекрасний!

ВвійдЕ Христос на Пасху в кожну хату,
для вірних душ влаштує справжнє Свято,
розвіє всі сумління, витре сльози,
врятує від смертельної загрози!

МолІмся ж нині, хай почує Небо,
що у землян - в заступництві потреба;
хай захистить від мору і пошесті
Господь, розп'ятий на ЧеснОму ХрЕсті!

Хай нас простить і не карає грішних,
хай зІйде Сонцем у серцях невтішних!
Стаємо цілим Світом на коліна:

в ім'я ОТЦЯ...СВЯТОГО ДУХА... й СИНА...


22/03/2020/ (Хрестопоклонна неділя)