Зимова замальовка

Алексей Бинкевич
Мов пасмо сивого волосся,
ліг на дорогу перемет.

Цей січень був тепліш за осінь –
тож  жваві бджоли зжерли мед.

В цнотливих поцілунках вітру,
блищить калюжа, як глазур,

і, щоб відправити молитву,
на кволий корч присів снігур.
23. 03. 2020